Tuesday, December 16, 2008

JOBANNONCE!

I 2009 vil COHORS II spille en hovedrolle i nogle af årets mest markante reenactments i Danmark. Både i Juni og juli vil vi skrive overskrifter herhjemme, og til oktober vil vi drage til Imperiets hjerte, Rom og deltage i verdens største romer-event siden det Vestromerske Rige lukkede i 476.

Derfor søger vi ekstra Auxillia - hjælpetropper - til dette års særlige events.

Er du interesseret i Romerriget eller historie, og har du lyst til at prøve kræfter med livet som romersk legionær eller auxilia i nogle uger i 2009, så henvend dig til os på MAIL THE ROMANS.

Vi vil have det meste af det udstyr på lager som du skal bruge,
så det du skal investere er primært kun din tid.
(Personligt tøj som tunika, bukser m.m. skal laves til dig specielt)

Vi mangler mænd i alderen 20 - 40 år. Men kvinder er også velkomne, men vil så indgå som auxilia og ikke i den regulære romerske kohorte. Det vil være godt hvis du har erfaring fra andre reenactments - middelalder eller vikinge tid, erfaring fra rollespil er også godt. Det vil også være godt hvis du har blankvåbentilladelse, men disse ting er ikke et must.

Det du får igen, kan blive en livsoplevelse for dig. Når du sammen med os andre drager tilbage til det 1 århundrede, i en verden hvor Romerriget er en supermagt, og det Europa vi kender idag bliver grundlagt.

Lad os høre fra dig... Roma Victor!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home